• دوشنبه / ۲۵ آبان ۱۳۹۴ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 94082514853

در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود

چهارمین دوره مسابقات ریخته‌گری دانشجویان کشور

چهارمین دوره مسابقات سراسری ریخته‌گری دانشجویان کشور، 18 و 19 اسفندماه امسال در دو بخش طراحی تکنولوژی ریخته‌گری و انجماد به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

چهارمین دوره مسابقات سراسری ریخته‌گری دانشجویان کشور، 18 و 19 اسفندماه امسال در دو بخش طراحی تکنولوژی ریخته‌گری و انجماد به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر بهزاد نیرومند، دبیر این دوره از مسابقات با اعلام خبر فوق گفت: به دنبال برگزاری اولین دوره مسابقات سراسری ریخته‌گری دانشجویان کشور درسال ۱۳۹۰ به ابتکار، طراحی و میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان و متعاقب آن برگزاری موفقیت آمیز دوره‌های بعدی این مسابقات در دانشگاه‌های فنی شهید مهاجر اصفهان و صنعتی سهند تبریز، چهارمین دوره این رقابت‌ها مجدداً به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می‌شود.

نیرومند افزود: برگزاری این مسابقات علاوه بر مزیت شناخت بهتر جامعه از این زمینه­ ارزشمند و مولد، بستر مناسبی را برای افزایش مهارت­‌های کاربردی، ارتقای علمی و عملی دانشجویان و آشنایی آنان با آخرین پژوهش‌­های کاربردی در حال انجام در زمینه ریخته­‌گری و انجماد فلزات در جهان فراهم خواهد آورد.

وی ادامه داد: تجربه دوره­‌های گذشته نشان می‌دهد این مسابقات موجب افزایش آگاهی و حساسیت شرکت­ کنندگان نسبت به طراحی تکنولوژی ریخته‌گری و انجماد فلزات، تولید قطعات فلزی (آهنی و غیر آهنی) با هندسه‌ پیچیده و منطبق با نیازهای بازار، بهبود خواص قطعات تولیدی، تست‌های مخرب و غیر مخرب، بهینه­ سازی انرژی و فناوری‌های نو شده که این توانایی­‌ها مورد نیاز صنعت کشور بوده و در ارتقای کمی و کیفی تولیدات صنعتی نقش مؤثری خواهد داشت.

استاد دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اهداف برگزاری مسابقات ریخته‌گری دانشجویان کشور تصریح کرد: آشنایی بیشتر دانشجویان با جنبه‌های علمی و عملی ریخته‌گری و انجماد فلزات، تقویت روحیه کار گروهی و ایجاد انگیزه و شور و نشاط علمی در میان دانشجویان از جمله این اهداف است.

وی ارتباط دانشجویان مهندسی دانشگاه­‌های کشور با یکدیگر و تبادل اطلاعات و نظرات مفید در زمینه‌های ریخته­‌گری و انجماد فلزات، ایجاد ارتباط بین دانشجویان و صنعتگران در طول مسابقات، آشنایی بیشتر دانشجویان با فرآیندهای عملی ریخته‌گری و جذب دانشجویان نخبه به این زمینه را از دیگر اهداف برگزاری این رقابت­‌ ها عنوان کرد.

نیرومند اضافه کرد: علاقه‌مندان به شرکت دراین رقابت‌ها بدون هیچ گونه محدودیت به لحاظ رشته تحصیلی، به منظور ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر حداکثر تا 15 آذرماه فرصت دارند تا به وب سایت مسابقات به نشانی http://nsfc2016.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha